Ripollet suspèn en economia i ocupació mentre PSC i CiU marxen de vacances

La “dinàmica” municipal porta a socialistes i convergents a avançar el ple i tancar el curs polític aviat, tot i que l’han suspès clarament.

Ben lluny de posar els recursos i la maquinària municipal enfront la crisi, arriba l’estiu sense millores als serveis o mesures de foment econòmic.

Tot plegat després de mesos de reduir la plantilla de la brigada d’obres i parlar molt amb sindicats però no tancar les condicions de feina de la policia local tot i que ambdós son justament els serveis municipals a peu de carrer.

Tenim un Alcalde que ha estat capaç de reunir-se i anar a Montcada per empreses en ERE però deixa el mercat municipal de RIPOLLET en plena confrontació, el comerç local en mans de qui no ha estat capaç ni de consensuar un reglament i amb una creació de llocs de treball local quasi la meitat del que havia de generar-se amb els més de 6 milions d’euros del govern central.

Això sí, posant-t’hi la seva gent a treballar per insistir a tots els llocs possibles que l’opinió i la tasca del PP és el “problema” de Ripollet i per tant, la seva gran prioritat.