El PP DEMANARÀ QUE L’AJUNTAMENT INFORMI L’ESTAT SOBRE ELS INMIGRANTS IL.LEGALS DEL PADRÓ.

Amb l’objectiu de prevenir les màfies i que s’hi faci un control més efectiu a Ripollet de l’inmigració il•legal els Populars instarem al govern municipal a aplicar l’actual legislació de manera activa. Informar i traslladar a la delegació del govern de l’estat les persones immigrants il•legals empadronades a Ripollet és l’acord que el PP proposarà al proper ple municipal en forma de moció.

La raó d’aquesta proposta es la urgent necessitat de prevenir l’augment de la immigració il•legal a Ripollet i també la lluita activa des de l’ajuntament contra les màfies que actuen al marge de la llei. El Populars entenem que donar informació de les irregularitats detectades al padró a la delegació del govern es l’actuació correcte per donar compliment a l’actual Llei d’estrangeria.


NO ALS CRITERIS CONTRADICTORIS EN INMIGRACIO

Pel PP de Ripollet cal que el padró municipal no sigui en cap cas una eina municipal que no ajudi a les nostres institucions a controlar il•legalitats. Volem màxima cura a l’hora de verificar la veracitat de les dades a la documentació de les persones que s’inscriuen al nostre padró.

No volem criteris diferents a l’hora de detectar irregularitats al padró:
De la mateixa manera que s’hi està vigilant, per exemple, a l’hora de evitar el frau al padró dels pares per aconseguir un determinat centre d’educació pels fills cal també estar igualment vigilants a cercar e informar d’irregularitats pel que fa a immigració.

Per tant, un criteri únic i evitar qualsevol signe de passivitat municipal davant il•legalitats referides a immigració es l’obligació legal i l’imatge de l’Ajuntament que cal traslladar al conjunt dels ciutadans de Ripollet. Per tot plegat i amb l’esperit de lluita contra les màfies i el control de la immigració il•legal presentarem la proposta que insta l’Ajuntament a informar i traslladar les irregularitats detectades en la confecció del padró municipal.