Visita de la portaveu d’economia del PP al Parlament Àngels Olano a Ripollet

Amb una primera part dedicada a explicar amb detall dels mecanismes de control dels contes públics Àngles Olano va iniciar la seva exposició destacant l’importància d’aquesta normativa per aspectes com la transparència i pel fet que la nova llei que s’aprova aquesta setmana pot retirar subvencions als municipis que no presentin els seus comptes.

En un primer torn de preguntes els assistents van assenyalar la seva preocupació per la situació econòmica i el fet que els diners que havien arribat a Ripollet no havien portat disminució del nombre d’aturats locals.

Àngels va indicar que cap dels Alcaldes beneficiats per aquests fons estatals havia denunciat, com sí va fer el PP, el defecte de base d’aquests fons producte de la política econòmica de Zapatero que impedeix de aplicar-los en els diferents aspectes particulars de cada municipi i que no compten amb mecanismes per reduir l’atur allà on s’apliquen.


A la segona part Àngles Olano va fer l’exposició de la preocupant situació econòmica estatal detallant les causes i els problemes que provoca l’endeutament i la pujada d’impostos en aquests moments.

Àngles va enumerar en detall les raons del desgavell a la política econòmica estatal i l’interès del govern en desviar l’atenció a d’altres temes davant la manca de objectius i canvis continuats que han portat la desorientació i el descrèdit de la nostra economia.

Va assenyalar la pèrdua de credibilitat i el fort endeutament com els objectius que cal solventar per part d’un nou equip de govern estatal i que deixi de treballar pels “teletips” i ho faci per millorar el drama econòmic en que ara mateix ens hi troben.

Al finalitzar l’acte va tenir l’oportunitat de parlar amb els regidors, simpatitzants i assistents per conèixer de primera mà els problemes que l’atur i la crisi econòmica tenen sobre les famílies

de Ripollet.