El PP de Ripollet recolzarà les dones en l’àmbit laboral i amb càrregues familiars no compartides.


Amb la presència de la Presidenta del PP del Vallés Oriental i cap de llista per Mollet, Susana Calvo, el President local Víctor Diéguez, Cristina Lozano, Rosa María Hernández, Francina Sau i Ariadna Càrdenas ( primer, segon, quart, sisè i vuitè lloc respectivament de la candidatura municipals’11) han mostrat la seva preocupació per les dades d’atur entre les dones i les propostes del PP per fer front aquesta problemàtica.



L’augment en els darrers percentatges d’atur pel que fa les dones ( 18,1% dones 15,7% homes ) i en particular majors de 30 anys farà necessari aplicar mesures específiques dintre del conjunt de mesures generals per posar els mitjans municipals per tal de crear ocupació a Ripollet.

En aquest sentit la proposta dels Populars es la de recolzar la recerca i formació per l’ocupació de manera especial per les dones majors de 35 anys al mercat laboral i especialment les que tenen càrregues familiars no compartides.

També es compromès dels Populars fer públics als mitjans locals de les dades i l’evolució de l’atur als mitjans de comunicació locals.

Seguretat i prevenció de la violència de gènere.

La proposta programàtica Popular es de augmentar el número de dones a la Policia Local per tal que com a mínim hi hagi una dona a cada torn de servei.
Així mateix i pel que fa a violència de gènere millorarem l’ajuda social per aquest col•lectiu i també posarem en marxa campanyes de sensibilització als col•legis i instituts de Ripollet.

50 % de dones als primers llocs de la candidatura Popular per les properes municipals.
El compromís dels Populars pel que fa l’igualat afecta també la seva candidatura en la que els vuit primers llocs ( el doble dels regidors actuals ) s’ha elaborat intercalant home, dona, home, dona, etc. i per tant és al 50% exacte de homes i dones als primers llocs i al número final de regidors que el Partit Popular tindrà a la propera legislatura.