A Ripollet les entitats tenen una especial importància en la vida social, econòmica i cultural a Ripollet de les associacions que repercuteix molt favorablement  en una bona convivència i una quantitat de activitats anuals que serien inassolibles des de l’Ajuntament.

En llarg dels darrers anys han vist augmentada la seva implicació en la Festa Major en paral•lel a les seves activitats regulars anuals.
L’Ajuntament ha vist com d’aquesta manera la Festa Major era més de casa nostra a més de veure reduït molt substancialment el cost de la Festa Major tot i haver afegit més espais i activitats.

Però en els darrers anys la continua reducció de les ajudes de l’Ajuntament a les associacions i entitats comença a tenir ara efectes visibles amb la suspensió de actes culturals i reduccions en número i qualitat d’aquests actes.

Per tant, cal evitar la pèrdua d’aquest model d’activitat associativa tan beneficiós per la vida social a Ripollet.

Cap més partida per la Gibrelleta i recolzar l’esforç de les entitats a la Festa Major.

Al PP entenem que cal recolzar des de els patronats i concentrar per part de l’Ajuntament en la comissió de Festa Major totes les decisions de programació i d’activitats de celebració i culturals que s’hi facin a Ripollet en les dates de la nostra festa Major

Proposem que amb aquesta aportació econòmica de l’Ajuntament es puguin mantenir les ajudes econòmiques a les associacions i entitats actives de Ripollet augmentat aquestes ajudes especialment en els casos que l’activitat de Festa Major té enguany costos que la voluntat i l’esforç personal dels veïns no pot compensar cap més reducció de la aportació econòmica municipal.