Compromissaris, col•laboradors i convidats de Ripollet presents al 12 congrés del Partit Popular de la província de Barcelona.





Aquest dissabte 16 de juny ha tingut llos la celebració del congrés provincial del Partit Popular a Barcelona.
 El nostre municipi ha estat present amb cinc compromissaris amb dret a vot, quatre col•laboradors amb la organització de l’acte i diversos convidats de Ripollet a ser-hi presents a les diferents activitats que s’han dut a terme des de les 10:00 fins la clausura del congrés a les 18:30.

COMPROMETIDOS AMB BARCELONA

El lema d’enguany ha estat COMPROMETIDOS AMB BARCELONA i a més de exposar el creixement i la major  implantació del nostre Partit a la província en aquest darrers quatre anys s’ha destacat el missatge de confiança en que les mesures adoptades des de el govern central i l’acció responsable del PP a la Generalitat i als municipis on governem redreçaran la difícil situació actual.
Cal destacar la presència al congrés de nombrosos representats del nostre partit que ara tenen responsabilitats de govern i el compromís de la nostra força política amb un millor futur per Catalunya i Espanya.


Acció i responsabilitat de govern.


El contingut d’aquest congrés ha estat dividit en tres ponències:
.- Reglament.
.- Claus en l’acció municipal del PP català.
.- PP Partit de govern.

Els representants de Ripollet hem pogut assistir-hi a totes tres, on s’han compartit les experiències de govern a poblacions com Badalona, Castelldefels, etc. I l’aposta del nostre partit per oferir una administració municipal més propera, eficient e integrada amb el conjunt d’administracions de l’estat.

Reelecció del Sr. Antoni Bosch com a president i Sr. Albert Vilagrasa Secretari general.

Fruit del consens intern finalment només s’ha presentat una única candidatura i el Sr. Toni Bosh i el Sr. Albert Vilagrasa han estat reelegits com a president i secretari general respectivament.