Visita de l’Euro Diputat Santi Fisas a Ripollet.

Repàs a la situació actual a la visita de l’Euro Diputat Santi Fisas a Ripollet.


Després de trobar-se i saludar molts simpatitzants Populars al carrer, Santi Fisas va poder explicar amb detall la situació en que ens hi trobem a Espanya.

L’acte promogut pel PP de Ripollet va iniciar-se amb una breu exposició del portaveu municipal, Víctor Diéguez de la situació particularment alarmant a Ripollet d’atur i les accions al sí de l’Ajuntament i també de contacte directe amb veïns, comerciants, entitats, etc. que s’han dut a terme des de la nostra formació.

Tot seguit el Sr. Santi Fisas va exposar des de la seva pròpia experiència al Parlament Europeu, de com s’hi troben països europeus com ara Grècia e Itàlia així com la situació que es dona amb el nou govern a França.

Va fer un repàs dels problemes i treballs que s’hi estan engegant a nivell europeu per sortir de la crisi i posar les bases de una economia europea on els mercats siguin motor econòmic però tinguin nous mecanismes de control i nous fons que garanteixin pel futur, estabilitat al projecte comú europeu i del que tots siguem beneficiaris.

La economia familiar i els problemes bancaris, principals preguntes a col•loqui.


Al moment de entrar a col•loqui amb les preguntes del assistents va quedar palès la gran preocupació pels temes econòmics dels veïns de Ripollet.

Les recents notícies dels bancs i caixes, el greu problema de les participacions preferents i una necessitat de solucions pels problemes econòmics quotidians van ser els protagonistes de les preguntes.

Santi Fisas va donar les explicacions i les darreres novetats que disposa la nostra formació pel que fa a tots aquests temes així com la línia del PP de ser fidels a la realitat per tal de recuperar la confiança dels ciutadans després de una etapa socialista tan negativa i també per recuperar la confiança internacional per aconseguir, juntament amb l’esforç de tot el país, sortir de aquesta situació d’atur i greus problemes financers.

Per últim vam agrair l’assistència i Santi, la oportunitat de poder rebre les preocupacions que li van expressar els assistents i també poder traslladar-los la situació i les accions que duem a terme des de la nostra responsabilitat de govern.

Tots els presents van gaudir de un petit refrigeri on tothom va poder saludar i parlar directament amb Santi.