Sol•licitem a la 1a tinent d’alcalde dimitir dels càrrecs de govern per reiterades contradiccions als interessos de Ripollet al ple i al Parlament.


La condició de 1a tinent d’alcalde i a l’hora, diputada al Parlament, ha portat al nostre municipi la incongruència de tenir un governant votant en temes cabdals, en breus terminis de temps i en sentit contrari al ple i al Parlament contra els interessos de Ripollet.

 - El deute de la Generalitat amb les administracions locals ofega econòmicament als ajuntaments:

Al ple municipal del març va presentar-se la petició a la Generalitat pel pagament del deute que té amb Ripollet.

La petició va aprovar-se dijous dia 31 al ple municipal per unanimitat incloent-t’hi el vot de la 1a tinent d’alcalde tot i que en la seva condició de diputada al Parlament, el grup del que allà en forma part, havia votat en contra de la mateixa proposta dos dies abans.


- Netejar el riu es competència autonòmica i primordial davant el risc de riuada. També es petició de l’Ajuntament a la Generalitat des de la legislatura anterior.

Al ple de gener d’enguany va aprovar-se a Ripollet per unanimitat, també incloent-t’hi el vot de la 1a tinent d’alcalde,  la sol•licitud de netejar el riu al pas per Ripollet davant el risc de riuades.

Dimecres 13 d’aquest mes d’abril la votació al Parlament va rebutjar la proposta. En aquest debat parlamentari es va fer menció expressa de la diputada i 1a tinent d’alcalde per part de la representant del seu grup però per votar en contra.



Les unanimitats al ple municipal deixen prou clars els legítims interessos de Ripollet.
Els responsables de governar cal que defensin els interessos municipals en tot moment del mandat.

Davant les evidencies que aquest no es el cas de l’actual 1a tinent d’alcalde de Ripollet i també diputada al Parlament.

El grup municipal del Partit Popular de Ripollet he proposat al Ple de l’Ajuntament l’adopció del següent acord:

Demanar-li la dimissió immediata a la 1a tinent d’alcalde de tots els càrrecs de responsabilitat de govern per tal que el perjudici als interessos de Ripollet no siguin recolzats per un governant municipal.