Trobada amb els promotors per aconseguir la residència d’avis a Ripollet.

Tal com ens havien sol.licitat, avui a la seu del Partit Popular de Ripollet, hem tingut la reunió amb un representant del grup del Partit Popular de Catalunya al Parlament i els representants del moviment per aconseguir la residència a Ripollet.

El Sr. Santi Rodriguez, portaveu adjunt del grup parlamentari del Partit popular ha pogut escoltar de primera mà les raons i la situació actual de la reivindicació d’aquest equipament a Ripollet.

Preocupació de la nostra gent gran davant les dades i l’absència de l’equipament a Ripollet.

La manca de 2.000 places a la nostra comarca, el Vallès Occidental. El desequilibri territorial d’aquest servei segons el municipi té un punt negre a Ripollet on n’hi ha cap plaça ni establiment per l’atenció als avis.

Pel diputat Santi Rodriguez “Els Ripolletencs necessiten que es prioritzin estructures socials abans que estructures  d‘estat”.

En aquesta línia Santi també ha mostrat la disposició de la nostra formació a demanar l’equipament al Parlament i aprofitar la conexió habitual amb l’equip del PP municipal per mantenir el contacte amb la plataforma i fer un seguiment acurat d ela evolució d’aquest tema.